Wintercourse Cloud-technologie

Econometrics

Online

Took place on Feb. 13, 2024 - Feb. 13, 2024

De Directie Informatievoorziening (IV) heeft een belangrijke taak bij de Belastingdienst, Toeslagen en Douane: ze zorgen ervoor dat alles altijd draait, dag en nacht, elke dag van de week. Hun missie is om het IV-landschap constant te vernieuwen en up-to-date te houden. Dit doen ze door slim gebruik te maken van moderne technologieën, en de Cloud is hiervan een onderdeel. Het is een doorlopend proces waarbij ze steeds nieuwe manieren vinden om zaken slimmer en efficiënter aan te pakken, waardoor het complexe IV-landschap beetje bij beetje eenvoudiger wordt.


Programma

In lijn met deze missie nodigen we je uit voor aanstaande sessie, waar we een diepe duik nemen in onze reis naar de Cloud. Deze sessie biedt een unieke kans om essentiële vragen te verkennen: Hoe kan de Belastingdienst maximaal profiteren van (publieke) cloud-technologieën zonder in te leveren op de veiligheid van gegevens? Welke strategieën zijn het meest effectief om cloudomgevingen naadloos te integreren in ons uitgebreide IT-landschap? En hoe kunnen we de kansen die Cloud-technologie biedt optimaal benutten om onze dienstverlening aan burgers en bedrijven te verbeteren? We zijn enthousiast om je te ontmoeten tijdens deze informatieve sessie, waar je inzichten kunt opdoen terwijl we onze reis van technologische vooruitgang voortzetten en onze dienstverlening blijven verbeteren.


Voor wie?

De Wintercourse richt zich op studenten en geïnteresseerden in cloud-technologie. De toegang is gratis, maar aanmelden via de aanmeldlink is verplicht. In de week voorafgaand aan het webinar, ontvang je een link die toegang verleent tot het webinar via een uitnodiging los van de bevestiging.