AAG

Traineeship

Others (NL)

Up to 40 hours

Starts all year through

Published on January 26, 2024

Ben jij (bijna) klaar met studeren en sta je aan de start van je carrière? Ontwikkel je binnen de zorg als trainee finance Professional bij AAG.

Wat jij gaat doen om de zorg te verbeteren

AAG nodigt leergierige en ambitieuze kandidaten uit om deel te nemen aan ons traineeship. Dit is dé kans om je talenten te ontdekken, je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien binnen een toonaangevend bedrijf in de zorgsector.

Wat bieden wij jou?

 • Gedegen opleiding: ons uitgebreide trainingsprogramma biedt je een stevige basis in financiën. Van financiële analyses tot risicobeheer, je zult diepgaande kennis opdoen onder begeleiding van ervaren experts.
 • Loopbaangroei: we zijn nauw betrokken bij jouw professionele ontwikkeling. Na een succesvolle afronding van het traineeship krijg je de kans om door te stromen als zelfstandig financial consultant binnen ons bedrijf.
 • Mentorship: je wordt gekoppeld aan een ervaren mentor die je zal inspireren, begeleiden en ondersteunen terwijl jij je weg vindt in de financiële wereld.
 • Netwerkmogelijkheden: tijdens het traineeship kom je in contact met professionals, klanten en partners van diverse organisaties uit de zorgsector.

Jouw traineeship bestaat uit 3 fases:

Fase 1
De eerste twee maanden ga je met name inhoudelijke kennis opdoen. Een dag per week volg je extern opleidingen en trainingen. De andere vier dagen leer je van collega’s, werk je aan een opdracht in de zorg en pas je je kennis toe in de praktijk.

Fase 2
Deze fase duurt ongeveer 5 maanden. Je blijft werken aan één of meer opdrachten. Daarnaast ligt de focus op de ontwikkeling van je sociale, communicatieve en persoonlijke vaardigheden met trainingen en feedback.

Fase 3
In deze laatste fase doe je opdrachten bij één of meer zorgklanten, ondersteun je bij interne projecten en neem je deel aan intervisiesessies. Intervisie is een manier om met collega’s of vakgenoten te leren van vragen en problemen uit de dagelijkse werkpraktijk. Genoeg ontwikkelkansen dus!

Als je wilt, groei je na je traineeship door tot zelfstandig financial. Je hebt dan zelf de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en kwantiteit van opdrachten en projecten. Je bouwt een relevant netwerk op in de zorg en draagt bij aan oplossingen of verbeteringen voor problemen op het operationele, tactische en strategisch vlak.

Wie ben jij?
Om trainee te worden bij ons is het belangrijk dat je:

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding hebt, in een financiële richting, of je bijna klaar bent met studeren;
 • maximaal 2 jaar werkervaring hebt;
 • beschikt over een scherp analytisch denkvermogen en een proactieve probleemoplossende houding;
 • communicatie en interpersoonlijke skills goed ontwikkeld zijn;
 • bereid bent te investeren in jouw professionele ontwikkeling;
 • de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst;
 • de zorg een warm hart toedraagt;
 • Kunt het gehele jaar door starten.

Wat wij je bieden
AAG-ers vinden de afwisseling in hun werkzaamheden en de diversiteit in vraagstukken het allerleukste aan hun baan. Bij AAG heerst een collegiale en open cultuur waarbij iedereen voor elkaar klaarstaat. Maar er is meer! Kijk voor het complete plaatje op onze site: https://werkenbijaag.nl/vacature/traineeship-finance-professional/

Wil jij je als financial verder bij ons ontwikkelen, heb je vragen over de functie, over AAG of ben je benieuwd naar de procedure? Bel, mail of app met Carolien 06 – 519.026.14.

We drinken graag een bakje koffie met je om kennis te maken.

Apply now