AAG

Job

Others (NL)

Up to 40 hours

Starts all year through

Published on October 31, 2023

Stel je eens voor: je carrière starten in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Wat jij gaat doen om de zorg te verbeteren
Werken bij AAG betekent een grote diversiteit aan zorg-klanten die allemaal verschillende vraagstukken op financieel-economisch terrein hebben. Je draagt dus bij aan een betere zorg in Nederland.

Jij kunt niet wachten om zorgorganisaties te ondersteunen in hun bedrijfsvoering op het gebied van financiële en administratieve vraagstukken. Of het nu gaat om stuurinformatie (rapportering), business of financial control of procesoptimalisatie; jij bent de consultant met een frisse blik en goede kennis van zaken die graag de vraagstukken van onze klanten wil oplossen in een detachering- of adviesrol.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s nou zo leuk aan hun baan?
“Voor een financial consultant is geen werkdag hetzelfde. Door te schakelen met onder meer bestuurders en managers doe je veel nieuwe inzichten en ervaringen op, die bijdragen aan een steile leercurve. Daarnaast kan je terugvallen op ervaren collega’s, die altijd klaar staan om je te ondersteunen. Opdrachtgevers hebben verschillende wensen en behoeften, die voor jou het werk uitdagend en afwisselend maken. Denk aan:

  • het opstellen en analyseren van maandrapportages;
  • de begrotingscyclus;
  • het jaarrekeningtraject;
  • ad hoc werkzaamheden zoals het in goede banen leiden van een fusie;
  • en de implementatie van financiële pakketten.

Wie ben jij?
We hebben het al even aangestipt; we zoeken een financial in hart en nieren. Jij beschikt over een goed gevoel voor data en mensen en doorziet daarmee de bedrijfsvoering van de zorgorganisaties en de onderliggende processen en systemen. Je weet snel tot de kern van de financiële vraagstukken te komen door het analyseren van data en creëert oplossingen (bijvoorbeeld managementrapportages, kostprijsonderzoeken en jaarrekeningen) waarmee zorgorganisaties meer inzicht hebben in hun bedrijfsvoering. Een mix van opdrachtgevers en opdrachten? Dat zie jij alleen maar als een uitdaging!

En wat we nog meer belangrijk vinden:

  • je beschikt (bijna) over een hbo- / wo-diploma in de richting bedrijfseconomie en/of accountancy;
  • je bent communicatief vaardig, kunt snel schakelen en bent een echte teamspeler;
  • probleemoplossend, resultaatgericht en proactief zijn kernwoorden die jou omschrijven;
  • je hebt affiniteit met zorgorganisaties en wil net als je potentiële collega’s de zorg écht beter maken;
  • je hebt een uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse taal.

Wat wij je bieden
AAG-ers vinden de afwisseling in hun werkzaamheden en de diversiteit in vraagstukken het allerleukste aan hun baan. Bij AAG heerst een collegiale en open cultuur waarbij iedereen voor elkaar klaarstaat.
Maar er is meer! Kijk voor het complete plaatje op onze site: https://werkenbijaag.nl/vacature/junior-financial-controller/

Wil jij je als financial verder bij ons ontwikkelen, heb je vragen over de functie, over AAG of ben je benieuwd naar de procedure? Bel, mail of app met Carolien 06 – 519.026.14.

We plannen graag een koffie voor je in!

Apply now