BMGRIP

Traineeship

Utrecht

Up to 40 hours

Starts all year through

Published on April 22, 2024

In slechts 1 jaar ervaring opdoen als Business Consultant over informatiebeveiliging en privacy?

Bedrijven vertrouwen al 20 jaar op onze expertise om hen te ondersteunen bij dit belangrijke vraagstuk. En hier is waar jij ook in beeld komt! Wil jij ons team versterken als trainee?

In slechts één jaar tijd kun je waardevolle ervaring opdoen als Business Consultant. Je gaat werken aan diverse projecten en krijgt direct de kans krijgen om verschillende bedrijven van dichtbij te bekijken. Klinkt dat interessant? Het startprogramma voor 2023 is inmiddels vol! In september gaan we met veel enthousiasme van start.

Wil je volgend jaar in 2024 als een van de eerste in gesprek met ons? Laat dan je gegevens zeker achter .Maar zoek jij uitdagend werk met volop ondernemerschap, eigen klantverantwoordelijkheid en invloed op de bedrijfsvoering? Heb jij het lef om links af te slaan als de massa rechts af gaat? Pak dan de telefoon en bel met een van de oprichters van BMGRIP. Bespreek met hem hoe jij de functie van bijvoorbeeld Business Consultant op jouw wijze kunt invullen om jezelf te ontwikkelen en om mee te helpen aan het uitbouwen van onze organisatie tot een toonaangevend consultancy bedrijf.


Ben jij die slimme afstudeerder?

Onze klanten en projecten zijn uitdagend en hebben slimme consultants nodig om de juiste antwoorden en oplossingen te vinden. Ben jij die slimme afstudeerder die:

 • organisaties graag helpt om beter en veiliger met informatie en privacy om te gaan
 • wil werken bij een van de beste consultancy bureaus op dat gebied
 • in korte tijd graag kennis maakt met verschillende bedrijven.
 • meerdere opdrachten tegelijkertijd wil doen
 • heel veel wil leren in korte tijd
 • ambitieus en ondernemend is
 • (bijna) in het bezit is van een diploma
 • onderdeel wil zijn van een team met toffe collega’s
 • samen met dat team BMGRIP nog verder wil laten groeien
 • niet in de laatste plaats een leuke baan wil?

Lees dan vooral verder over het traineeship Business Consultant iets voor jou is.

Jouw groei

In je eerste jaar als Business Consultant ga je veel leren, ervaren én doen. Onder andere:

Veel inhoudelijke kennis en ervaring op het vakgebied van informatiebeveiliging en privacy.Direct aan de slag op projecten en mee naar klanten.Trainingen om je consultancy skills te laten groeien.Workshops om te ontdekken waar je persoonlijke kracht en ambitie liggen.Zo snel mogelijk je eigen opdrachten en projecten waar je verantwoordelijk voor bent.En niet te vergeten veel fun en toffe events met je collega’s.

Wat stellen we daar tegenover?

 • Een jaarcontract. Met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • € 2.900 bruto per maand (40-urig contract).
 • Bij de klant, op kantoor en thuis werken.
 • De standaard middelen zoals een laptop en telefoon.
 • Direct een leaseauto.
 • Specifieke opleidingen en gerichte trainingen.
 • Leuke en uitdagende klanten, projecten en collega’s die ervoor gaan zorgen dat jij in één jaar flink gaat groeien in het vak van Business Consultant.

Wie we zijn & wat we doen

Onze passie is het adviseren en ondersteunen van organisaties bij het veilig en efficiënt omgaan met informatie en persoonsgegevens. In deze tijd – met ontwikkelingen zoals de cloud, apps, thuiswerken en toenemende cybercriminaliteit – zijn deze thema’s super belangrijk. Bij ons gaat informatiebeveiliging dan ook niet alleen over technologie, maar ook over de mensen en hun werkwijzen. We werken in onze eigen methodiek volgens normen zoals ISO 27001, NEN 7510 en de AVG, die bedrijven helpen deze aandachtsgebieden dit slim en effectief te organiseren. Ook hebben we onze eigen software SmartManSys die het borgen van managementsystemen veel gemakkelijker maakt voor klanten. Als Business Consultant speel jij een cruciale rol bij het begeleiden van onze klanten. Samen met hen werk je aan het opzetten en verbeteren van informatiebeveiliging en privacy.

Bij BMGRIP vormen we een hecht team van meer dan 30 jonge, enthousiaste en ambitieuze professionals. We zijn een platte organisatie met korte communicatielijnen. Je krijgt al snel veel verantwoordelijkheid en de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Onze klanten en projecten bevinden zich in diverse sectoren, waaronder ICT, zorg en kennisintensieve dienstverlening. De rode draad is altijd informatiebeveiliging en privacy.

Wij zijn in 2022 gefuseerd met Kader Group, een adviesgroep gespecialiseerd in QHSE (Quality, Health, Safety & Environment). Dit heeft ons niet alleen meer collega’s en klanten opgeleverd, maar ook nieuwe mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Sluit je aan bij ons team en maak samen met ons impact op het gebied van informatiebeveiliging en privacy!

Word jij onderdeel van ons team?

Enthousiast geworden? We vertellen je graag meer over het traineeship en over BMGRIP. We maken graag een afspraak met je om kop koffie te drinken, dan krijg je direct een goede indruk van je – mogelijk nieuwe – collega’s en het kantoor.

Groet,
Pieter Kloetstra (06 10 75 16 50) en Robin Beiler (06 46 75 75 09)
Apply now